HTML

Roszík Gábor blogja

Figyelemmel kísérve a hazai közéleti, politikai eseményeket, azokról szeretném elmondani véleményemet, keresve a lehetőséget: mit lehet itt tenni?

Friss topikok

Linkblog

Szibéria

2010.10.31. 23:14 Roszík Gábor

Holnap reggel elindulok Szibériába, Krasznojarszkba. Nincs is olyan messze, a transzszibériai vasúton csak három és fél nap, Moszkvától. Már bánom, hogy nem vonattal megyek, nagyon bulis lehet. Majd legközelebb, feltétlenül. Kilencedikén átruccanok Pétervárra, s ott maradok bő két hétig. Hogy lesz-e blogírás nem tudom. Lesz jó hideg, hó és süvítő szél, orosz tajga, ahol farkasok vonítanak éjszakánként, fenik a fogukat magyar húsra, lesz börtönlátogatás, kőbánya(?), konferencia, lelki élet - de lesz-e ihlet?

A kedves olvasó ne várja türelmetlenül e blog folytatását, attól nem lesz. Most csak elégedjen meg azzal, hogy jól fogom érezni magam.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://roszikgabor.blog.hu/api/trackback/id/tr302412681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása